Skip to Content

Blog uživatele Zdenál

Čtrnáct dnů od srazu

Obrázek uživatele Zdenál

Od srazu po 30. létech uběhlo 14 dnů a já pomalu končím zpracování všech materiálů pro tento web. Právě jsem vypnul odpočítávání času do a od srazu a zapnu ho opět před dalším velkým srazem. Jestli bude za 5 nebo 10 let, to záleží na vás všech. Co je tedy za těch 14 dnů na tomto webu nového?

Něco proti depresím

Obrázek uživatele Zdenál

Vážení přátelé. Podzim je za dveřmi a s ním vlna podzimních depresí. Těm je ovšem třeba předcházet a tak se vámi podělím o zvukový záznam, ve kterém policista radí fundovaně posluchačům v rozhlasovám pořadu, jak správně spáchat sebevraždu. Věřte, že to je na deprese vynikající prostředek. Já se u toho válel smíchy.
Záznam je v sekci Ke stažení nebo přímo zde.

Přeji příjemnou zábavu.

Moje cesta ze školy

Obrázek uživatele Zdenál

Tak mne napadlo, že si zopakuju cestu do školy a ze školy, kterou jsem poprvé absolvoval téměř přesně před 34 lety. Podívám se co se za těch 34 let změnilo a trochu si zavzpomínám. Pokud se ke vzpomínání budete chtít přidat, udělejte to prosím komentářema u jednotlivých fotek. Obvzlášť vítám doplnění vzpomínek, názvů, historek a podobně, protože má hlava šedivá, docela je děravá.

Kamrlovi aktuálně

Obrázek uživatele Zdenál

Spustil jsem tady také jednoduchý blog, čili internetový deník. Tímto zápisem demonstruji, jak se to asi dá použít a píšu to jako běžný uživatel. Jako ukázku použiju sdělení aktuálních informací o mé osobě. Od posledního srazu před 10 lety se nic moc nezměnilo a tak to bude jednoduché.

Stále mám stejnou manželku, jednoho syna Jakuba a pracuju ve stejné firmě DemSys software. Kubovi už bude 23, studuje VŠ a je docela v pohodě. Zdraví nám všem slouží úměrně věku. Se životem jako takovým asi bojujeme všichni v rámci dnešního životního stylu stejně, tak co k tomu víc dodat.

Syndikovat obsah